≡ Menu

Некролози шаблони безплатно

Некролози шаблони онлайн безплатно

Създаването на некролог е лесно и бързо. Не изисква специални умения!

Без да ставате от компютъра, за по-малко от 1 минута време ще разполагате с готов некролог, от който можете да разпечатате толкова копия, от колкото имате нужда! Можете да изберете от многото образци на некролози или некролози за погребение

възпоменание / помен. Разполагате и с готови текстове за некролози (епитафии за некролози).

Направа на некролози онлайн

Само с няколко лесни стъпки:

Въвеждате необходимата информация (трите имена на покойника/покойната, дати и др.), прикачвате снимката на покойника, ако правите некролог със снимка, избирате образеца, и веднага получавате готовия за разпечатване некролог.

Можете да го разпечатате на място, или да го запишете на флаш памет или на вашия компютър във формат, Word Document (.docx) файл или вPDF (.pdf) файл.

Лесно можете да го пратите на вашата електрона поща, за да имате достъп до некролога от всякъде през интернет (ако ще разпечатвате от работата си, копирно студио или интернет-зала).

Запазвате файловете и имате готов некролог, за всяка следваща година!

След като сте създали веднъж некролог, всички данни и прикачената снимка се запазват. Вие разполагате с готови шаблони за некролози за следващите години и Възпоменания. Лесно можете да въвеждате датите за следващите некролози. Имате възможност да го редактирате…

Фото редактор

Изтеглете този добър Фото редактор Photo! Editor който ви позволява да редактирате снимката която ще прилагате в некролога, директно от компютъра.

Можете да изрежете белите паразитни полета около снимката, които остават често при сканиране, или назъбените ръбове при стари снимки.

Да я завъртите, ако сте я сканирали неправилно, да оправите контраста и яркостта за по-добро качество…

Онлайн шаблони за некролози

Напълно безплатно: Може да ползвате шаблоните за некролози, рамките и текстове за некролози които са в сайта за създаване на некролози, имате напълно безплатен достъп до тях.

Примерни некролози

 

За всеки шаблон, можете предварително да видите готови примерни некролози. Отворете страницата Образци на некролози.

Важно: Примерите, както и некролога за разпечатване, който ще получите след редактиране, са в PDF формат. Ако нямате инсталирана програма за четене на PDF документи, кликнете върху името на една от следните програми: Acrobat reader, или по-леката Foxit reader. Свалете и инсталирайте избраната програма.

Готови некролози

Ако не разполагате с принтер за разпечатване на некролозите, може да ги разпечатате в удобен за Вас, ден и час в някое копирно студио. Можете да поръчате и ламиниране на всички или на няколко копия. Проверете цените за разпечатване, ламиниране!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

Следваща »

« Предишна

error: Content is protected !!