≡ Menu

БЕЗПЛАТНИ ШАБЛОНИ ЗА НЕКРОЛОЗИ

Безплатни некролози и услуги

Вероятно не се учудвате защо има некролози в www.Nekrolozi.com. Оказва се, че избора в интернет не е голям и няма достатъчно безплатни некролози! Нещо което не е сложно да се направи, но отнема доста време и явно никой не го е правил до сега правилно. Затова сме се опитали да го направим по най-лесния и удобен за Вас начин. Като скоро ще качим и няколко сайта на погребални агенции.

Свали некролог – бързо и лесно

В сайта можете да свалите шаблони на некролози и да ги редактирате според вашите необходимости.

Това е първият некролог който се прави. Служи за уведомяване, че някой е починал. Безплатен шаблон за некролог при погребение – формат Word

Този некролог е за 40 дни, 3 месеца, 6 месеца, годишнини. Безплатен шаблон за некролог при помен – формат Word

Безплатни текстове за некролози

Текстове за некролози – епитафии – стихове за некролози

Некролози – цветни и черно-бели до формат А3

Сайта предлага много шаблони за некролози – скръбни вести, възпоминания и тъжни помени, както лесно могат да се изтеглят готови образци на некролози, за ваше улеснение. Допълнително те могат да бъдат и ламинирани.

Всяка една смърт е повторение на неумолимите природни закони и все пак е неповторимо различна, защото е завършек на един уникален човешки живот. Тежестта на загубата свива гърлата ни, сълзите не спират по лицата, сърцата пулсират в болка, умът се бунтува срещу този ужасен сън. Смъртта ни отнема всичко, отнема нашата вяра, надежда и сила. В мигове, като този, търсим причината, която ни лишава от светлия образ на скъпия човек, правим равносметка на чувствата си, питаме се дали сме изпълнили докрай дълга си, дали сме били справедливи в постъпките си. А той е тук – безмълвен, спящ, прощаващ. От тихата му прошка струи любов към всички нас. Той е сред нас и сякаш иска да изтрие влагата от очите ни, да утеши скръбта ни, за да остане във времето и да възкръсне в светъл спомен.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!